Velkommen til en ny sesong på Seniorsenteret. 

Vi vil ønske deg hjertelig velkommen til en ny sesong ved Nordstrand Seniorsenter. Vi har mange og varierte aktivitets- og servicetilbud. Noe av dette vil sikkert passe for deg. 

Program høsten 2017Kjære venner og brukere av Nordstrand Seniorsenter! 

Velkommen til en ny sesong på Seniorsenteret. 

Jeg håper at du vil ta deg tid til å lese igjennom programmet som inneholder mange tilbud til deg. Jeg vil også gjøre deg oppmerksom på vår hjemmeside på nettet. Siden oppdateres fortløpende og adressen er www.nordeld.no. 

Denne sesongen blir min siste her på senteret. Etter 28 års tjeneste på senteret har jeg tenkt å søke om tidligpensjon fra 1.mai. 28 år er en lang tid, men jeg vil si at det har vært svært givende år. Det å kunne få lede en virksomhet som har beriket veldig mange menneskers liv er godt å vite. Jeg er stolt av hva jeg sammen med styret, medarbeiderne og de frivillige har fått til i løpet av disse årene. Senteret har i løpet av disse 28 årene blitt større, både fysisk og ikke minst aktiviteter og tilbud.

Så takk for meg, og lykke til videre! 

Pensjonister i dag er «unge» og har mange jern i ilden. Men årene går fort og vi vil alle med tiden trenge et seniorsenter som kan gi oss opplevelser og hyggelige samtaler. Vi kan ikke forvente at energien er på topp for alltid. Derfor mener vi at det er viktig å gjøre seg kjent med seniorsenteret som «ung» pensjonist. Da kan du føle deg trygg her den dagen du ikke lenger er så sprek, og har behov for et givende fellesskap. 

Hos oss finner du frisør, fotpleie og hudpleie til hyggelige priser. Du kan delta på kurs og reiser, foredrag og underholdning, eller stikke innom vår kafeteria for middag eller en kaffekopp. Av våre mest populære tilbud vil vi nevne jazzbrunchen, mensendieckgymnastikk og ikke minst kulturbesøkene og «Sang og livsglede». 

Om du aldri har vært her hos oss i Poppelstien, er det hyggelig om du stikker innom kontoret, så viser vi deg rundt i lokalene. 

Har du tid og energi til overs, kanskje du vil være frivillig hjelper hos oss, eller kanskje du har idéer til aktiviteter og foredragsholdere, da vil vi gjerne at du sier ifra om det. 

Vi vil takke de næringsdrivende i nærmiljøet som støtter oss med annonser i vårt program. 

Tusen, tusen takk til dere som også i løpet av 2017 har støttet Nordstrand Seniorsenter med pengegaver. Vi er helt avhengige av denne støtten, da en stor del av driften ved Seniorsenteret finansieres med gavemidlene. Vi håper at du som leser dette også i år vil benytte deg av den vedlagte bankgiroblanketten.  

Jeg må heller ikke glemme å si takk til de frivillige ved senteret. Uten et frivilligkorps hadde senteret blitt temmelig «stusselig». Takk til alle på kjøkkenet, arbeidsstuen, matbringerne, sjåførene, kurslederne, vertinnene og andre frivillige.  

Sist men ikke minst: Takk til alle dere som bruker senteret og er med på å skape trivsel og et godt miljø. 

Thomas Hammar, styrerSist nytt

 • Uke 13 Middagsservering denne uken ;MANDAG 24.mars  :  Dagens rett TIRSDAG  25.mars  :  Stekt seifilet - poteter og gulrot. Riskrem til dessert  ONSDAG 26.mars :  Terteskjell m/reker og fiskepudding TORSDAG 27.mars ...
  Lagt inn 22. mar. 2019, 05:58 av Karina Michelsen
 • VÅRENS PROGRAM ER FERDIG :) Mesteparten er delt ut i postkassen - har du ikke fått - kom innom oss på kontoret.
  Lagt inn 11. feb. 2019, 02:03 av Karina Michelsen
 • HUSK AT HØSTPROGRAMMET VARER TIL 22. FEBRUAR 2019 Mye nytt og spennende i programmet vårt nå ! Har du ikke fått i postkassen - kom innom oss og få en :)https://www.facebook.com/poppelstien/https://www.facebook.com/poppelstien ...
  Lagt inn 21. des. 2018, 03:59 av Karina Michelsen
 • ONSDAG 27.mars, KL.12.30 Asle Toje fra Nobelkomiteen kommer til oss og snakker om "Nobels Fredspris". Velkommen !
  Lagt inn 22. mar. 2019, 05:59 av Karina Michelsen
 • FREDAGS JAZZ Siste fredag i måneden er det alltid Jazz-brunch i Poppelstien - klokken 12.00Høye smørbrød - deilig jazz og god stemning - velkommen !
  Lagt inn 15. feb. 2019, 05:13 av Karina Michelsen
Viser innlegg 1 - 5 av 15. Vis mer »

Nordstrand Seniorsenter